keskiviikko 17. huhtikuuta 2024

 

Puerto Rico, Kanarian saaret

 

 


 Puerto Ricosta jäi mieleen suuret korkeuserot eli kapuamista oli aina suuntaan jos toiseenkin. No sehän sopii hyvin tälläiselle innokkaalle kävelijätyypille, mutta kyllä välillä kuumassa auringonpaisteessa ylämäki keskustasta hotellille kantamuksineen otti voimille.Sen minkä maisemissa voittaa kostautuu ylämäkien kiipeämisessä 😉.

 

 


Ja se ainainen veden rahtaaminen kun oppien mukaan en tuolloin vielä paikallista vettä juonut. Myöhemmin sitten manner Espanjassa opin sen, että pulloveden kantaminen kaupasta on turhaa. Hanavesi on ihan hyvää.



Maisemat oli upeat ja taisi hotellikin olla ihan kiva; ei muistikuvia siitä hyvään tai huonoon suuntaan. Ja kuvista päätellen ainakin uima-allas oli käytössä.






 

Lähdin yhtenä päivänä käymään maalaismarkkinoilla ja sinne matkattiin veneellä. Silloin oli aikamoinen tuuli ja merenkäynti ja matka tuntui ihan liian pitkältä kun tulen niin helposti merisairaaksi. No siitä retkestä on muistona kaunis pöytäliina Touhulan tuvan pöydällä; ei siis hukkareissu sekään  😉.

Viikko kuluu tosi nopeasti kun ensimmäinen päivä menee useimmiten matkasta toipumiseen ja siihen , että katselee mihin sitä on oikein tultu varsinkin jos ei ole aiemmin kyseisessä paikassa visiteerannut. Muutama aktiivipäivä ja sitten alkaakin olla jo pikkuhiljaa kotiinpaluu mielessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 2018-2019   Vuonna 2018 tehtiin matka Espanjan Benalmadenaan  Äidin ja Siskon kanssa ja paikka valikoitui kai lähinnä siksi, että Äidistä o...