perjantai 19. huhtikuuta 2024

 Albena Bulgaria

 

 

Bulgarian Sunnyt Beach ei tehnyt aikoinaan vaikutusta, mutta onhan Bulgariassa muitakin matkakohteita ja lyhyt lentomatka sinne on yksi houkuttumista. Lähdin viikon kevätlomalla Albenaan ja yksi plussa oli matkustusaikataulu kun laskeskelin, että lentomatka suht lyhyt ja matka kentältä hotellille vajaa tunti joten olisin sitten jo perjantai-iltana ajoissa kohteessa ja loma pääsisi mukavasti ja nopeasti alkuun.

Toisin kuitenkin kävi. Tämä Aurinkomatkojen matka oli kevään ensimmäinen ja bussikuljetuksessa oli alunperinkin häikkää eikä opas ollut bussissa mukana.Bussimatkan piti kestää vajaa tunti ja se vei kaikkineen viisi tuntia !!! Ja se oli myös hyvin pelottavaa sillä bussikuski eksyi jonnekin vuoristoon, oli sumuista ja pimeää. Osa matkustajista oli tankannut ilojuomaa liian kanssa ja meno oli sen mukaista. Se siitä nopeasta matkasta kentältä hotellille ; samalla aikataululla olisi päässyt jo aika paljon pidemmällekin 😟. Annoin kyllä kitkerän katkeraa palautetta.

Perillä oli kaikki mallillaan. Kaunista ja aurinkoista ja ruusut parhaimmillaan. Ja upeita hyvinhoidettuja puistoja.







Kaunis merenranta ja kiva allas-alue; siinä hyvän loman aineksia




 



 Vähän kauempana rannasta oli jännittävän näköinen autio mökkikylä


 

 Tai ehkä kesäsesonki ei vaan ollut vielä alkanut ?

 Vähän mitään turistikrääsää tai muutakaan hässäkkää oli tarjolla. Ja se mitä oli oli kaunista ja siistiä.

 




Oli kaiken kaikkiaan  tosi kiva kohde rauhaa rakastavalle ja ulkona kuljeskelijalle. Ja bussimatka takaisin kentälle sujuikin sitten kommelluksitta 👍.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 2018-2019   Vuonna 2018 tehtiin matka Espanjan Benalmadenaan  Äidin ja Siskon kanssa ja paikka valikoitui kai lähinnä siksi, että Äidistä o...