tiistai 19. maaliskuuta 2024

 Tallinna, Pärnu, Tartto

 

 


 


Itään päin suunnattiin seuraavakin retki. Meidän ystäväpariskunta myi ja keräsi antiikkia ja lähdimme yhdessä antiikin etsintään.  Tallinnan lautalla mentiin ja kun päästiin Viron puolelle niin koluttiin yksi jos toinenkin antiikkiliike. 

Matkaa tehtiin myös maaseudulle ja kauniissa kesämaisemissa ajeltiin pitkin poikin ja yhden kuvan sain napattua haikarapesästäkin.

 


 Kokonainen viikko matkaa tehtiin eikä se  ollut millään muotoa turha. Tuohon aikaan antiikki oli vielä siellä halpaa ja tavaraa runsaasti. Kuorma-autollinen kaikenlaista tavaraa lähti Suomeen.

 


 

 

Tarton kaupungissa vietetiin iltaa kaunista kaupunkia katsellen ja tuosta bongasin myös vuosiluvun 1999 👍.




Meidän huusholliin matkalta mukaan valikoitu yksi lipasto, kokovartalopeili ja minulla on vieläkin Touhulan keittiön hyllyllä koristeena kaunis esine eli viljaseula (?) . Ei siis ihan turha reissu tämäkään 😉.


Seuraava matka tehdäänkin sitten vuosituhannen vaihtuessa ja se on kaukomatka Malesiaan......

2 kommenttia:

  1. Löysin epätrendikkään ruokablogin kommenttisi kautta blogiisi, luin heti kaikki postaukset! Minulla olisi samankaltainen projekti, jos vain saisin aikaan. Siltä ajalta, kun minulla on ollut blogi, onkin matkapostauksia ja sitä ennen kirjoitin matkapäiväkirjoja, mutta olisi kiva saada ne vuosien 1990-2011 väliset reissut digimuotoon, kun vielä jotain muistaa. :D

    VastaaPoista
  2. Hei. Olipa kiva kun löysit tänne :-).
    Juuri tuon muistamisen takia tartuin härkää sarvista vaikka aika työlästä onkin löytää valokuvia ennen digiaikaa ja myös muistaa mistä ne on otettu. Ja kaikista matkoista tulee vain sellainen pintaraapuisu , mutta kiva on ollut muistella kaikkea ja kaikkia :-).
    Matka jatkukoon ......:-).

    VastaaPoista

 2018-2019   Vuonna 2018 tehtiin matka Espanjan Benalmadenaan  Äidin ja Siskon kanssa ja paikka valikoitui kai lähinnä siksi, että Äidistä o...