maanantai 1. huhtikuuta 2024

 Sunny Beach, Bulgaria 2003

 

 


 

Nyt valokuvissa on katkos eli ilmeisesti on siirrytty jo pikkuhiljaa digikamera aikaan tai sitten tietyt albumit on vain hukkuneet matkan varrella ?? Omia kuvia ei siis tältä matkalta ole yhtään 😕.

Bulgaria oli kaiken kaikkiaan uusi tuttavuus mutta varsin suosittu lomakohde siihen aikaan. Lento sinne mukavan lyhyt 👍. Menomatkalla kävi tosin niin, että meidät upgreidattiin bisnesluokkaan jostain kumman (mukavasta)  syystä ja tällä kertaa matka olisi saanut kestää vaikka vähän pidempäänkin. Hieno kokemus kun oli kerrankin  kunnolla tilaa.

Perillä todettiin , että tämä kohde oli varsinainen bilepaikka. Musiikki soi kaikkilla ja ranta suorastaan kuhisi ihmisiä. Onneksi hotellissa joka oli ihan rannalla oli äänieristetyt ikkunat ja oltiin korkealla niin että saatiin sentään huonehiljaisuus. Mutta kun hissillä aina kuljettiin niin jäimme hissiin jumiin. Siihen oli auhtautunut liikaa porukkaa 😡ja heti kun hissi pysähtyi kerrosten väliin iski tietysti jano ja pissahätä 😂.  En muista kauanko jouduimme siellä olemaan , mutta kuuma oli ja ihmiset alkoivat hermoilla kuka mitäkin. Painorajoitus/ihmislukumäärä on siis ihan oikeaa asiaa !

 




Ensimmäisenä aamuna kun menimme hotellin aamupalalle niin keräsimme lautaset täyteen ja veimme ne pöytään ulkopuutarhaan ja lähdimme hakemaan vielä erikseen kahvit. Kun palasimme paikallemme niin tarjoilja tuli ottamaan keräämämme täydet lautaset pois ja yritti selittää jotakin , mutta kielimuurin takia asia ei meille selvinnyt. Mitä teimme väärin ???? Kunnes selvisi, että ovelat lokit syöksyivät ruoan kimppuun heti kun joku ei istunut pöydässä joten tarjoilija vei lautaset pois ja haimme uudet syötävät kumpikin erikseen. Toinen istui vahtina pöydässä. Ei siis ihme jos aika moni saa vatsataudin jos ei  huomaa kun lokki käy omalla lautasella nokkimassa.


 

 

 

Yhtenä iltana kävimme katsomassa paikallisessa teatterissa river dance- esityksen. Tunsin vahvaa myötähäpeää kun kopistelivat menemään lavalla. Olimme käyneet katsomassa sen ihan oikea aidon river dancen Helsingissä ja tämä ei ollut edes halpa kopio. Mutta jäi siis kuitenkin vahvasti mieleen.

 

 


 Nessebarin kaupunki oli kiva ja käymisen arvoinen kohde. Se onkin Unescon suojelukohde ja siellä tuli kyllä sellainen tunne , että jatkossa on mukavampi valita jokin vähän rauhallisempi matkakohdeja tuo Nessebar vaikutti kyllä juuri meille sopivalta paikalta. Kaunista ja rauhallista.



 

Viikon matkalla nähtiin Bulgariasta vain pintaraapaisua, mutta totesimme ettei Sunny Beach ole jatkossa meidän matkakohdeluettelossa; ollaan jo se ikä ohitettu 😁.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 2018-2019   Vuonna 2018 tehtiin matka Espanjan Benalmadenaan  Äidin ja Siskon kanssa ja paikka valikoitui kai lähinnä siksi, että Äidistä o...