perjantai 26. huhtikuuta 2024

 Hammamet , Sousse  Tunisia

 


 

Detur teki aikoinaan paljon matkoja Tunisiaan ja heidän mukanaan olen käynyt  kahdessa kohteessa eli Hammamet ja Sousse, mutta nyt en saa päähäni kumpi ensin joten laitan ne nyt tähän peräperään. Tunisia valikoitui kaiketi halvan hinnan ja myös erilaisuutensa vuoksi. Ensimmäisestä kohteesta ( veikkaan , että se oli Sousse) löytyi muutama valokuvakin.





 

Yksi suomalaisista täytti vuosia ja tarjosi meille muille matkalaisille juhlapäiväkahvit.

 


 

Tunisiasta ostamani nahkalompakko on edelleen käytössä 😊. Siis hyvää nahkaa.



Ja yhdeksi päiväksi sattui varsinainen sade- ja myrskypäivä



Mutta ei se tahtia haitannut ja kaiken kaikkiaan yhdestä viikosta jäi ihan hyvä maku eli niin hyvä, että piti mennä Tunisiaan vielä uudelleenkin. 

Eli toinen kohde lienee se Hammamet 😊ja siitä jäi erityisesti mieleen huikea hotelli ja sen upeat allasalueet ja ruoka joka oli vertaansa vailla. Kaikkea oli tarjolla paljon ja koko ajan , mutta ainoastaan juomavesi tuntui olevan kortilla ; se tuntui vähän oudolta kun juuri se olisi ollut tarpeen aurinkoisella säällä. 

 




 

 

 


Hotellialue erityisen siisti ja hyvin pidetty 







 Ja lihapadat vertaansa vailla 😋😋


 

Ympäristöön tutustuin kaupunkijunakierroksella. Siistiä oli kaikkialla missä pyörittiin.


Pääsin myös kamerin kaveriksi kuvaan 😍.

Tuohon aikaan tuli televisiosta "Matkaoppaat"- niminen tositv ohjelma. Ja minuakin sitten siihen kuvattiin sillä kun pääsimme lentokentälle niin koneessa ei ollut minulle istumapaikkaa ja siitäkös tuli sitten vähän härdelliä. Allekirjoitin paperin että kyseisen tilanteen saa ohjelmassa näyttää , mutta en katsonut tuota ohjelmaa niin tiiviisti, että olisin itseni bongannut kyseisestä ohjelmasta. Niin ja istumapaikan toki lopulta sain etten sentään ruumaan joutunut 😊.


 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 2018-2019   Vuonna 2018 tehtiin matka Espanjan Benalmadenaan  Äidin ja Siskon kanssa ja paikka valikoitui kai lähinnä siksi, että Äidistä o...