perjantai 26. huhtikuuta 2024

 Alanya Turkki

 


 

Sitten tullankin Turkkiin matkustamiseen. En ollut kuuna päivänä ajatellut, että sinne tekisin lomamatkan. Oli ajatellut asiaa jotenkin suorastaan oudosti ja ihmetellyt aina, kun monet ihmiset kertoivat käyvänsä siellä vuodesta toiseen. Ja niin siin sitten kävi, että kerta se on ensimmäinenkin eikä totisesti jäänytkään viimeiseksi.....

Ihan ensimmäisen matkan tein Aurinkomatkojen mukana Alanyaan. Halpa äkkilähtö. Kiva, siisti huoneistohotelli hyvällä paikalla lähellä rantaa. Eniten kuitenkin viehätyin siitä, että hotelli oli ihan keskellä paikkallisasutusta. Näki paikallista arkista elämää läheltä.




Kaunistakin ja hyvä uimaranta



Yhtenä päivänä lähdin kävelemään aika kauas hotellilta ja paluumatkalla tajusin , että taivas on muuttunut ihan sysimustaksi. Ja ennen kuin ehdin takaisin hotellille jouduin elämäni hurjimpaan ukkosmyrskyyn. Ja kun yritin hakea vähän suojaa talojen seinustoilta niin sähköt vain räiskähteli siellä täällä ja hetkessä vesi ulottui nilkkoihin kun viemärit ei vetäneet sellaista sademäärää. Pelotti.Olin kyllä kirjaimellisesti kuin uitettu rotta kun pääsin takaisin hotellille.

Mutta myrskyn jälkeen on poutasää. Viikko kului mukavasti ja yllättäen tykästyin Turkkiin kovastikin. Paikalliset asukkaat hyvin ystävällisiä ja kaikki tuntui ihmeellistä kyllä hyvin kodikkaalta vaikka kielestä ei yhtään mitään ymmärtänytkään. Ihmeen hyvä Feng shui 😍 ja siitä käynnistä sitten opin myös ymmärtämään niitä jotka palaavat kerta toisensa jälkeen sinne....niinkuin minäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 2018-2019   Vuonna 2018 tehtiin matka Espanjan Benalmadenaan  Äidin ja Siskon kanssa ja paikka valikoitui kai lähinnä siksi, että Äidistä o...