sunnuntai 28. huhtikuuta 2024

 

 Bodrum Turkki



Tällöin elettiin vuotta 2012; löysin kyseisen vuosiluvun sähköpostistani ja matkatoimisto oli silloinkin Detur.

Kohde oli  siis Bodrum ja matkalle lähdöstä jäi mieleen se, että lentokentällä jouduin odottamaan tuntikausia ennenkuin pääsimme matkaan. Ja siitä taasen seurasi se, että perillä oltiin vasta aamutuimaan ja ihan ensimmäiseksi mentiin  hotellissa aamiaiselle. Sellaisen odottelun ja yömatkustamisen jälkeen yksi päivä menee kyllä ihan sumussa.

Kohde oli rauhalliseksi mainostettu ja suuri sellainen se olikin. Hotelli oli all inclusive ja se oli sikäli hyvä valita ettei hotellin ympäristössä ollut paljon ruokapaikkoja tai muitakaan palveluja. Viikko vierähti siis lähinnä altaalla ja  meren rannalla kävellessä. Sopi minulle varsin hyvin. Tosin kuulin aika paljon mutinaa lähinnä nuoremmilta matkalaisilta ettei ole mitään tekemistä tai edes mitään iltavipinää.








 Sekin jäi mieleeni, että oli alkukevät ja kun lähtee Suomesta maidon valkoisena aurinkoiseen ilmastoon niin sain liikaa aurinkoa kasvoihin. Poikkesin paikalliseen apteekkiin ja sain niin hyvät rohdot ja salvat että yhden yön aikana punotus rahoittui täysin.Täsmälääkettää tyhmälle turistille 🌞. 

Rentouttava, aurinkoinen, rauhallinen lomaviikko.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 2018-2019   Vuonna 2018 tehtiin matka Espanjan Benalmadenaan  Äidin ja Siskon kanssa ja paikka valikoitui kai lähinnä siksi, että Äidistä o...