torstai 14. maaliskuuta 2024

 Teneriffa , Los Gigantes 



Karibian reissulla oli palanut sen verran paljon matkakassaa, että seuraavaksi otettiin mahdollisimman edullinen äkkilähtö.

Saavuimme kyseiseen  kohteeseen myöhään perjantai-iltaina/ lauantaiaamuna pimeään aikaan ja olimme ihan ällikällä lyöty kun näimme hotellin ja varsinkin sen valtavan terassin. Odotimme hetken aikaa ennenkuin purimme tavaroita, että tämä oli varmaan jokin erehdys ja kohta tullaan valitellen sanomaan, että väärä huone tai jopa ihan väärä hotelli. Mutta uskottava se oli, saimme tosiaankin viettää siellä koko loman ja hämmästelystä tullut loppua kun tuli aamu ja koko totuus kirkastui. Aivan HUIKEAT näkymät merelle ja vuoristoon.

 


 

 

 


 


Mutta kun hotelli on kovin korkealla niin kuntoakin tarvitaan. Rannalle ja ruokapaikkoihin meno vaatii jo vähän enemmän suunnittelua ja kuntoakin. Meillä oli auto käytössä osan aikaa sitä hommaa helpottamaan.

Autolla ajeltiin myös Teide-vuorelle ja olihan sinne muitakin matkalaisia. Kiemuraisia teitä ajeltiin ja maisemat sen mukaiset.

 




 

 Kasvillisuus oli vuorten rinteillä vähän samanlaista kuin Suomen Lapissa.

Toisella ajelureissulla tuli vastaan sekä kameleita että aaseja 😂.




 


Tältä matkalta jäi erityisesti mieleen sellainen hassu juttu kun yhtenä iltana istuttiin ravintolassa  ulkona ja alettiin jutustella hollantilaisen pariskunnan kanssa. Niitä näitä kerrottiin omista reissuista ja kotimaastakin. Me kehuskeltiin, että oltiin syöty paljon porkkanoita pohjaksi rusketukselle kun tiedettiin että aurinkoon ollaan tulossa. Leikkisää väittelyä porkkanoiden koosta ja mausta Suomi vastaan Hollanti.

Olimme olleet jo jonkin aikaa kotona kun postista tuli tieto, että meille on tullut paketti Hollannista . Se oli avattu tullissa (olisikohan epäilty huumeita ?) mutta sisältönä oli siis porkkanoita ja kirje jossa kiiteltiin kivasta illasta ja todisteena, että heidän porkkanat on taatusti isompi ja maukkaampia 😂.

En yhtään muista, että olisimme vaihtaneet osoitteita , mutta mitä ilmeisimmin Lasse jätti käyntikorttinsa jostain syystä heille. Porkkanat olivat ehtineet jo vähän nahistua matkan varrella joten sanottakoon vielä, että Suomi kyllä voitti sen porkkanakisan 😁.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 2018-2019   Vuonna 2018 tehtiin matka Espanjan Benalmadenaan  Äidin ja Siskon kanssa ja paikka valikoitui kai lähinnä siksi, että Äidistä o...